Kunmadarasi kerti konyha

Szimpatikus idősebb házaspár döntött úgy, hogy búbos kemencével kombinált kerti konyha nélkül nem élet az élet. Örömmel terveztük meg és építettük fel egyszerű, grillezővel kombinált kerti konyhájukat.

A kemence a szokásos dupla falú Kemax búbos kemence, a grillező itt is bográcsozóval kombinált, a takaréktűzhely pedig gyári Salgó platnit kapott. A kemence egyedi dísze a háziak kérése, külön nekik készült motívum.

Használják jó egészségben nagyon sokáig örömmel.

Kerti sütők varázsa - Élmény és közösség a szabadban

A kerti sütés több, mint pusztán étkezés. Sokkal inkább közösségi, mint sem gasztronómiai élmény. A közösség és a finomságok találkozása. Éppen ezért az ember testét és lelkét egyaránt feltölti. A mai rohanó világban az embereknek nagyon nagy szüksége van ezekre az emlékezetes pillanatokra.

A kerti sütők közelsége

Általában a kert központi helye hozza össze az embereket. Mivel a leggyakrabban ez finom ételekkel is együtt jár, a kerti grillezők szoktak ezek a központi helyek lenni. Kerti sütők sokfélék lehetnek. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány fontos információt ezekkel kapcsolatban.

Kerti sütők: a grill partik elmaradhatatlan főszereplői

Amikor körbe nézünk a kerti sütögetők kínálatában, az alábbiakkal találkozhatunk:

• Kerti grillsütők
Hús, zöldségek vagy akár kürtőskalács sütésre is alkalmasak.

• Hagyományos faszenes grillsütők

• Bográcsozók

• Kemencék
Egyes kemencék kenyér, pizza vagy malac sütésére is alkalmasak.

• Szalonnasütők

Ezek a szabadtéri sütők kiválóan mutatnak bármely kertben, a mediterrántól a modern megjelenésűig, a minimáltól a luxus kivitelig. Számos változat elérhető a piacon.

3 tipp, a megfelelő kerti grillsütő kiválasztásához

• Helyigény, avagy hova fog elférni?
Minden kert, udvar más és más. Ne dőljünk be az akciós vételnek, válasszunk mindig személyre szabott, adott helyszínnek megfelelő sütőt.

• Ételek, avagy ki mit fog sütni?
Válasszunk saját ízlésünkhöz, kedvenc ételeinkhez illő sütési megoldásokat.

• Felhasználás módja, avagy hol, mikor fogjuk használni?
Az sem mindegy mekkora létszámú közösség fogja használni a berendezést, és milyen gyakran. Gondoljuk át ezt is, és ehhez mérten döntsünk a megvalósításról.

Tulajdonságok, amikre érdemes odafigyelni

A ma piacon kapható kerti grillsütő termékek nagy része előnyös tulajdonsággal bír. Vásárlás, kiválasztás előtt célszerű néhány fontos szempontot átgondolni. Mielőtt a kosárba tesszük a terméket, nézzük át a következő hasznos jellemzőket:

• Stabil
Az egyik leglényegesebb, hogy a megvásárolt kerti berendezés stabil, tartós és sokáig használható darab legyen.

• Gurítható
Sokszor jól jön, ha az adott kerti sütő mozdítható, így az udvar más helyén is használható. Nem mindegyik típus alkalmas erre, gondoljuk át, nekünk melyikre van szükség.

• Gázzal és faszénnel, fával is működtethető
Sokszor energiafelhasználás oldalról is célszerű átgondolni, hogy melyik sütőre van szükség. Vannak egészen praktikus, sokoldalú darabok is.

• Fagyálló
A tárolás is döntő tényező. Ha egész télen a szabadban tartjuk a kerti grillt, válasszunk olyan kialakításút, amelyik jól tűri a téli hideget és a fagyokat is.

• Praktikum
Van néhány praktikus megoldás, ami sokat segíthet az ételek elkészítésében. Ilyen lehet például az a kivitel, amikor a kerti grillhez előkészítő asztal is tartozik.

Amennyiben a kiválasztáshoz segítségre van szüksége, keresse munkatársainkat, akik szívesen adnak tájékoztatást a KEMAX kerti sütők megoldásairól.

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés